رئیس جمهور در حکمی دکتر کریم همتی را برای مدت 4 سال به عنوان «رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران» منصوب کرد.
به گزارش روابطعمومی سازمان امدادونجات به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، متن حکم حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر کریم همتی
در اجرای بند (5) قسمت (ب) ماده (10) قانون اصلاح اساسنامه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مصوب 1382.02.24 مجلس شورای اسلامی، با عنایت به معرفی شورای عالی و نظر به تعهد و تجربیات ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم برای مدت 4 سال به عنوان «رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران» منصوب میشوید.
انتظار دارد با جلب بیش از پیش مشارکت مردم نوعدوست و شریف ایران و سازمانهای مردم نهاد داخلی و بینالمللی و تعامل مثبت و سازنده با سازمان صلیب سرخ جهانی و مؤسسات مرتبط جامعه ملل و کشورها نسبت به ارائه بهنگام خدمات انساندوستانه به نیازمندان و آسیبدیدگان از حوادث طبیعی و به ویژه در شرایط کنونی کشور جهت مقابله جدی با شیوع ویروس کرونا اقدام نمایید.
توفیق شما را در تحقق اهداف آن جمعیت با رعایت اصول قانونمداری، اعتدالگرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از خداوند متعال مسئلت مینماییم.
حسن روحانی
رئیس جمهوری اسلامی ایران
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره آخرین جزئیات امدادرسانی به استانهای درگیر سیل در طول عید نوروز توضیح داد.
حامد سجادی معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به گزارشات امدادرسانی در استانهای درگیر حوادث جوی و سیل اظهار کرد: پیش از تعطیلات نوروز و با توجه به وضعیت آب و هوایی و گزارشات هواشناسی به استانهایی که درگیر سیل نوسانات جوی بودند هشدارهای لازم داده شد. وی ادامه داد: پایگاههای امداد و نجات استان های درگیر از طریق مرکز استان و ضمن ارتباط گیری با سازمان هواشناسی و آب و هوایی برای حوادث جوی آماده باش بودند.
سجادی با اشاره به امدادرسانی در استانهای مختلف گفت: برای امدادرسانی بهتر در استانهایی که درگیر حوادث جوی بودند بالگردهایی تهیه شد، همچنین علاوه بر آن در استانهای معین هم یک فروند بالگرد مستقر شد و شارژ انبارهای امدادی و اقلام غذایی مورد نیاز این استانهایی که در معرض خطر بودند تامین شدند. معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در ۲۵ استان کشور شرایط جوی نامناسب بود، گفت: نیروهای عملیاتی ما در این استانها وارد عمل شدند و ۱۷۳ محور شهری و روستایی را تحت امدادرسانی قرار دادند.
وی ادامه داد: در ۲۵ استان درگیر به ۲۸ هزار نفر خدمات امداد رسانی ارائه شد و ۵ هزار نفر تحت اسکان اضطراری قرار گرفتند، همچنین ۱۳۹ نفر هم توسط بالگرد به مناطق امن منتقل شدند. سجادی ادامه داد: بیش از هزار و ۹۳۵ نفر در غالب ۳۸۷ تیم کار امداد رسانی را انجام دادند و آب ۲۰۰ واحد مسکونی تخلیه شده و ۲۹ دستگاه که در داخل آب بودند رهاسازی شدند.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات تصریح کرد: در استانهای کرمان، هرمزگان، بوشهر و سیستان و بلوچستان امدادرسانیها بیش از استانهای دیگر بود، زیرا وضعیت این استانها شدیدتر از استانهای دیگر بود و طی جلسات ویدیو کنفرانس روند امدادرسانیها تحت نظر قرار گرفتند. وی گفت: در مجموع ۸۷۸ دستگاه چادر هفت هزار و ۹۱۷ تخته پتو، ۴ هزار و ۴۹۰ تخته موکت، ۲ هزار و ۵۶۵ کیلو نایلون و ۳ هزار ۶۵۵ قوطی کنسرو میان افراد درگیر در سیل توزیع شدند.
سجادی بیان کرد: همچنین ۵هزار ۴۷۵ بسته غذایی ۷۲ ساعته و ۳۹۸ بسته غذایی یک ماهه میان آسیب دیدگان توزیع شد؛ البته هم اکنون امدادرسانی و لکه گیریها در استانهای کرمان هرمزگان و سیستان و بلوچستان در حال انجام است، اما خوشبختانه میزان مصدومان و حوادث نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است. معاون عملیات سازمان امداد و نجات با اشاره به امدادرسانی در جادهها گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و محدودیتهای ترددی مشکل خاصی در حوزه امداد و نجات جادهای نداشتیم، اما با این وجود ۵۶۰ پایگاه ثابت فعالیت جادههای کوهستانی و ساحلی را رصد میکردند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با اشاره به پایان عملیات غربالگری و تبسنجی مسافران نوروزی در ورودی و خروجی استانها گفت: از 27 اسفند سال گذشته تا ساعت 16 روز 14 فروردین 99، به 21میلیون و 640هزار و 861نفر خدمات غربالگری و تبسنجی ارائه شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی درباره اجرا طرح غربالگری و تب سنجی در ورودی و خروجی استان ها، گفت: با توجه به شرایط حساس و تردد بیش از حد مردم و مسافرین به شهرهای شمالی کشور اجرای طرح غربالگری و تب سنجی در کشور آغاز شد.
وی افزود: در این طرح نیروهای عملیاتی هلال احمر براساس وضعیت استان ها در بیش از ۸۵۱ پست موقت در ورودی و خروجی شهرها، ایستگاه قطار و فرودگاه ها برای کنترل مسافرین و شناسایی افراد مشکوک به کرونا فعالیت کردند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اجرای طرح غربالگری و تب سنجی از 27 اسفندماه به طور ویژه در ۱۳ استان کشور که در ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مصوب شده بود، اضافه کرد: با استقرار ۳۹۴ پست موقت که در هر پست ۴ نفر نیروی آموزش دیده از نجاتگران، اعضای جوانان و داوطلبان جمعیت هلال احمر به صورت شبانه روزی تا پایان روز ۱۴ فروردین اقدام به بررسی سلامت مسافرین و ارجاع افراد مورد نیاز به درمان، به نیروهای بهداشت و درمان شد و این طرح با هماهنگی استانداری ها و همکاری دانشگاه های علوم پزشکی، نیروی انتظامی، پلیس راهور، راهداری و ضابطین قوه قضائیه انجام شد.
وی درباره تعداد افراد کنترل شده در طرح غربالگری و تب سنجی جمعیت هلال احمر، گفت: در طول اجرای طرح 21 میلیون و 640 هزار و 861 نفر غربالگری شدند که بیشترین افراد کنترل شده با تعداد یک میلیون و 653 هزار و 794 نفر مربوط به روز 7 فروردین ماه با کنترل سرنشینان 7 میلیون 718 هزار و 84 خودرو انجام شد.
به گفته سلیمی، 14 هزار و 302 نفر از سرنشینان خودروها که مورد غربالگری و تب سنجی قرار گرفتند دارای علائم تب بالا و مشکوک به ابتلا به بیماری کرونا بودند که یک هزار و 690 نفر با علائم تب بالا و بیماری در روز سوم فروردین ماه به مراکز درمانی ارجاع داده شدند.
وی با اشاره به فعالیت 4 هزار و 930 نفر در هر روز در پست های غربالگری و تب سنجی هلال احمر در استان های مختلف کشور، افزود: در مجموع از 95 هزار و 371 نفر روز نیروی امدادی برای اجرای طرح ملی غربالگری و تب سنجی هموطنان با به کارگیری 15 هزار و 278 دستگاه روز خودرو استفاده شد.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره پست های فعال در 13 استان ویژه کشور، 394 پست غربالگری در استان های تهران، قزوین، خراسان رضوی، گیلان، گلستان، مازندران، قم، مرکزی، اصفهان، سمنان، همدان، البرز و لرستان، تاکید کرد: در مجموع 10 میلیون 678 هزار و 32 نفر در پست های غربالگری این 13 استان غربالگری شدند و 9 هزار و 510 نفر از این افراد برای ادامه روند درمان به مراکز درمانی ارجاع داده شدند. به علاوه 2 هزار و 350 نفر روز نیروی امدادی در پست ها وظیفه غربالگری و تب سنجی هموطنان را بر عهده داشتند.
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر در پیامی درگذشت کارمند هلالاحمر استان قم بر اثر ابتلا به ویروس کرونا را تسلیت گفت. به گزارش روابطعمومی سازمان امدادونجات، متن پیام مرتضی سلیمی بدین شرح است:
«کلّ منْ علیها فان و یبقی وجْه ربّک ذوالجلال والاکرام
هرکه روی زمین است دستخوش مرگ و فناست و خدای باجلال و عظمت باقی میماند.
با دوصد افسوس، بار دیگر یکی از امدادگران ایثارگرمان، جان خود را در راه ارائه خدمت در طبق اخلاص نهاد و پیشکش حفظ سلامت همنوعان نمود و خانواده این عزیز و جامعه امدادگران و نجاتگران کشور را در سوگی با وسعت دلهای آکنده از حزن و اندوه در سراسر کشور نشاند.
مصطفی خدارحمی کارمند جمعیت هلالاحمر استان قم در حین خدمت به مردم بر اثر ابتلا به ویروس کرونا عاشقانه پرکشید و نامش همچون دیگر امدادگران و شهداء عرصه خدمت، جاودان خواهد ماند و فقدانش غمی سنگین و جانکاه بر سینه ما خواهد کاشت.
درگذشت این بزرگ مرد عرصه ایثار و فداکاری را به ملت ایران و جامعه امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر و همچنین خانواده بزرگوارش تسلیت و تعزیت عرض نموده و از درگاه خداوند جلیل برای آن مرحوم غفران و آمرزش و برای بازماندگان طلب صبر جزیل مینمایم.»
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر در تشریح خدمات ارائه شده در طرح امداد و نجات زمستانه گفت: این طرح از ۲۰ آذر تا ۱۳ اسفند ۹۸ برگزار و به ۴۴۱ هزار و ۹۸۵ نفر امدادرسانی شد.
بهگزارش روابطعمومی سازمان امداد و نجات، مرتضی سلیمی افزود: مجموع عملیات و خدماتِ ارائه شده در طرح امداد و نجات زمستانه هلالاحمر ۷ هزار و ۹۳۲ مورد بوده است.
وی افزود: ۴ هزار و ۱۶۲ نفر به مراکز درمانی منتقل و به ۹ هزار و ۶۷۷ نفر هم بهصورت سرپایی خدماتدرمانی ارائه شد. همچنین در این طرح به ۷۵ هزار و ۴۶۳ نفر خدمات اسکان اضطراری ارائه شده است. همچنین ۷۹۰ مورد عملیات نجات فنی در طرح امداد و نجات زمستانه هلالاحمر و یک هزار و ۴۸۸ مورد نجات فنی مصدوم ارائه شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به ادامه امدادرسانی در مناطق زلزله زده آذربایجان غربی، اعلام کرد: تا ساعت 10 صبح امروز چهارشنبه 14 اسفند، 22 هزار و 590 نفر از هموطنان ساکن در 39 روستا در شهرستان های خوی و سلماس از خدمات امدادی جمعیت هلال احمر برخوردار شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی با اشاره به فعالیت 55 تیم عملیاتی شامل 260 امدادگر و نجاتگر در منطقه زلزله زده آذربایجان غربی با بکارگیری 99 دستگاه خودروی عملیاتی و یک فروند بالگرد، گفت: یک فروند بالگرد جمعیت هلال احمر با 4ساعت پرواز منطقه را ارزیابی و اقلام امدادی و زیستی را به مناطق صعب العبور زلزله زده منتقل کرده است.
وی با اشاره به ارائه خدمات اسکان و تغذیه اضطراری به 22 هزار و 590 نفر از هموطنان زلزله زده در شهرستان های خوی و سلماس و توابع آن، افزود: 4 هزار و 918 دستگاه چادر، 484 تخته پتو، 4 هزار و 23 شعله والوور و 4 هزار و 398 بسته غذایی یک ماهه و 72 ساعته میان متاثران از زلزله توزیع شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر تاکید کرد: خدمات امدادی لازم به هموطنان ساکن در 39 روستای یوسف آباد، بله جوک، مخین، کوتان آباد، گرناویک، میر عمر، نجیب آباد، کلت علیا، زری، آلمالو، قره گل، هسته جوک، کفچرین، کلت سفلی، تاریمیش، صالح آباد، رازی، گوگرد، علی سورمه، راویان، چالیان، ترس آباد، گیوران، قطور، حبش سفلی، حبش سفلی و ...ارائه شده است.
وی درباره اقلام امدادی و زیستی ارسالی به مناطق متاثر از زلزله آذربایجان غربی، گفت: 3 هزار و 550 دستگاه چادر، یکهزار و 820 تخته پتو، 4 هزار و 500 شعله والوور،6 هزار و 300 بسته غذایی 72 ساعته، یک هزار بسته غذایی یک ماهه، 10 هزار قوطی انواع کنسرو، 2 هزار و 500 بسته حبوبات و 2 هزار و 800 کیلوگرم قند و شکر از سایر استان ها بارگیری و به منطقه قطور ارسال شده است.
به گفته سلیمی، از ظرفیت لجستیکی مناطق همجوار شامل استان های آذربایجان شرقی، اردبیل، مازندان به منظور افزایش سرعت و کیفت خدمات امدادی مورد نیاز استفاده شده است.
نجاتگران جمعیت هلال احمر به مصدومان واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در جاده صمصامی_چلگرد در استان چهارمحال و بختیاری امدادرسانی کرده و 3 نفر از مصدومان را به مراکز درمانی منتقل کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، ساعت 5 و 57 دقیقه امروز چهارشنبه 14 اسفندماه واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در جاده صمصامی_چلگرد در استان چهارمحال و بختیاری به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اعلام شد.بلافاصله یک تیم امداد و نجات جاده ای برای کمک به مصدومان به محل اعزام سشد.
بنابراین گزارش، در این حادثه 5 نفر مصدوم شدند که 3 نفر از مصدومان به درمانگاه صمصامی منتقل شدند.انتقال سایرر مصدومان با اورژانس بود.عملیات در ساعت 7 و 37 دقیقه پایان یافت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، ساعت 23 و 40 دقیقه 13 اسفندماه تصادف یک دستگاه خودروی پژو206 با عابرپیاده و به دنبال آن تصادف پژو405 و پژو پارس با این خودرو در بلوار ناهارخوران گرگان در استان گلستان به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اعلام شد.بلافاصله یک تیم امداد و نجات جاده ای از نزدیکترین پایگاه برای کمک به مصدومان اعزام شد.
بنابراین گزارش، در این حادثه 13 نفر آسیب دیدند که از این تعداد 3 نفر مصدوم شدند. نجاتگران جمعیت هلال احمر یکی از مصدومان را به وسیله آمبولانس به بیمارستان پنج آذر گرگان منتقل کردند. عملیات در ساعت یک بامداد امروز چهارشنبه 14 اسفندماه به پایان رسید.
نجاتگران جمعیت هلال احمر با استفاده از ست هیدرولیک مصدومان حادثه واژگونی یک دستگاه پراید در ۵۰کیلومتری جاده شاهرود-سبزوار را از داخل خودرو رهاسازی کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر،ساعت ۶و ۱۰دقیقه امروز سه شنبه ۱۳اسفندماه واژگونی یک دستگاه پراید در ۵۰کیلومتری جاده شاهرود-سبزوار به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اعلام شد.
باتوجه به گرفتار شدن مصدومان در داخل خودرو یک تیم امداد و نجات جاده ای از پایگاه مهر شهریتان سبزوار در مدت زمان کمتر از ۵دقیقه در محل حادثه حاضر شد.
نجاتگران هلال احمر با استفاده از ست هیدرولیک اقدام به رهاسازی مقدومان از داخل خودرو کرده و برای انتقال آنها به بیمارستان به نیروهای اورژانس تحویل داده شدند.عملیات در ساعت ۷ و ۱۰ دقیقه امروز پایان یافت.
نجاتگران جمعیت هلال احمر 2 نفر از مصدومان واژگونی یک دستگاه زانتیا در کیلومتر 70 جاده قم – اراک را به بیمارستان منتقل کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، ساعت 23 و 20 دقیقه روز گذشته 11 اسفندماه واژگونی یک دستگاه خودروی زانتیا در کیلومتر ۷۰ قم –اراک در استان مرکزی به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اعلام شد.
بلافاصله یک تیم امداد و نجات جاده ای به محل وقوع حادثه اعزام شد. در این حادثه 4 نفر مصدوم شدند که 2 نفر از مصدومان توسط نیروهای امدادی هلال احمر به بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک منتقل شد.انتقال 2 مصدوم دیگر با اورژانس بود. عملیات در ساعت یک و 2 دقیقه بامداد امروز دوشنبه 12 اسفندماه به پایان رسید.
نجاتگران جمعیت هلال احمر به 3 نفر از مصدومان واژگونی یک دستگاه خودرو پژو پارس در جاده نور به محمود آباد، منطقه ایزد شهر در استان مازندران امدادرسانی کرده و مصدومان را به بیمارستان منتقل کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، ساعت 23 و 45 دقیقه شب گذشته 11 اسفندماه واژگونی یک دستگاه خودروی پژو پارس در جاده نور به محمود آباد، منطقه ایزد شهر در استان مازندران به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اعلام شد.لافاصله یک تیم امداد و نجات جاده ای از نزدیکترین پایگاه هلال احمر به محل وقوع حادثه اعزام شد.
بنابراین گزارش، در این حادثه هر 3 سرنشین خودروی پژو پارس مصدوم شدند که توسط نیروهای امدادی هلال احمر به بیمارستان حضرت امام خمینی(ره) شهرستان نور منتقل شدند.عملیات در ساعت یک بامداد امروز دوشنبه 12 اسفندماه پایان یافت.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال با اشاره به انجام 271 ماموریت امدادی در 72 ساعت گذشته، اعلام کرد: در این مدت امدادگران به 6 هزار و 506 نفر امدادرسانی کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، حامد سجادی گفت: با تلاش امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر 2711 ماموریت امدادی برای امدادرسانی به 6 هزار و 506 نفر انجام شد و 138 نفر از خطر حوادث نجات یافته اند.
وی افزود:نیروهای امدادی هلال احمر 109 نفر را به مراکز در مانی منتقل کردند و 65 نفر هم از خدمات درمان سرپایی برخوردار شدند.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به انجام 39 عملیات رهاسازی در ماموریت های ترافیکی، تاکید کرد: 39 مورد عملیات رهاسازی انجام و 24 مصدوم در سوانح ترافیکی نجات داده شده اند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با تشریح اقدامات این جمعیت در مقابله با سیلاب لرستان، اعلام کرد: 691 نیروی امدادی در قالب 67 تیم عملیاتی به 691 نفر از هموطنان ساکن در استان لرستان امدادرسانی کرده و 9 نفر را به مناطق امن منتقل کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی ضمن تشریح اقدامات این جمعیت در مقابله با سیلاب لرستان، گفت: آماده سازی طرح عملیاتی نحوه مقابله با سیلاب، استقرار نماینده سازمان امداد و نجات در لرستان، اعزام تیم جست و جو و نجات در سیلاب از استان همدان به شهرستان پلدختر، پیش بینی ٨٥ نقطه جهت اسکان اضطراری، استقرار بالگردهای امدادی در سطح استان و استان های معین، تقویت و شارژ انبارهای امدادی شعب و فراخوان تیم های نجات در آب های خروشان فدراسیون قایقرانی و استقرار در پلدختر از جمله اقدامات جمعیت هلال احمر در استان لرستان است.
وی با اشاره به امدادرسانی به هموطنان ساکن در 51 روستا، تاکید کرد:67 تیم عملیاتی شامل 271 امدادگر و نجاتگر در حال امدادرسانی به هموطنان در استان لرستان هستند و تا این لحظه به 691 نفر از هموطنان که شامل 155 خانوار می شود، امدادرسانی شده است 9 نفر هم به اماکن امن منتقل شدند.
به گفته رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، 40 دستگاه خودروی عملیاتی برای کمک به هموطنان در اختیار نیروهای امدادی هلال احمر قرار گرفته است و 43 باب منزل هم از آب تخلیه شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از ارائه خدمات امدادی به 15 هزار و 792 نفر از زلزله زدگان استان آذربایجان غربی خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی با اشاره به اعزام 55تیم عملیاتی شامل 260نیروی عملیاتی به منطقه زلزله زده آذربایجان غربی با بکارگیری 74دستگاه خودروی عملیاتی و یک فروند بالگرد، افزود: یک فروند بالگرد جمعیت هلال احمر با 4ساعت پرواز منطقه را ارزیابی و اقلام امدادی و زیستی را به مناطق صعب العبور زلزله زده منتقل کرده است.
وی با اشاره به ارائه خدمات اسکان و تغذیه اضطراری به 15 هزار و 792 نفر از هموطنان زلزله زده، گفت: 4 هزار و 850 دستگاه چادر، 224 تخته پتو، 4 هزار و 23شعله والوور و 4 هزار و 348 بسته غذایی 72 ساعته میان متاثران از زلزله توزیع شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات درباره ارزیابی 46 روستا شامل 32 روستا از توابع بخش قطور و 14 روستا از توابع شهرستان سلماس، افزود: خدمات امدادی لازم به هموطنان ساکن در 33 روستای یوسف آباد، بله جوک، مخین، کوتان آباد، گرناویک، میر عمر، نجیب آباد، کلت علیا، زری، آلمالو، قره گل، هسته جوک، کفچرین، کلت سفلی، تاریمیش، صالح آباد، رازی، گوگرد، علی سورمه، راویان، چالیان، ترس آباد، گیوران، قطور، حبش سفلی، حبش سفلی و ... خدمات امدادی ارائه شده است.
وی درباره اقلام امدادی و زیستی ارسالی به مناطق متاثر از زلزله آذربایجان غربی، گفت: 3هزار و 550 دستگاه چادر، یکهزار و 820 تخته پتو، 4 هزار و 500 شعله والوور،6 هزار و 300 بسته غذایی 72 ساعته، یک هزار بسته غذایی یک ماهه، 10هزار قوطی انواع کنسرو، 2هزار و 500قوطی حبوبات و 2 هزار و 800 کیلوگرم قند و شکر از سایر استان ها بارگیری و به منطقه قطور ارسال شده است.
به گفته سلیمی، انبارهای امدادی هلال احمر شهرستان خوی از طریق انبار مرکز استان، شعب ماکو، شوط، چالدران، چایپاره، نقده، مهاباد، اشنویه، پیرانشهر، بوکان، میاندوآب شارژ شده است. انبارهای امدادی هلال احمر استان آذربایجان غربی هم از طریق ارسال اقلام امدادی از سازمان امداد و نجات، هلال احمر استانهای آذربایجان شرقی، مازندران، اردبیل، خراسان شمالی، خراسان رضوی، کرمانشاه و فارس تقویت و شارژ شده است.
تصادف یک دستگاه کامیون با یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ در کیلومتر ۱۰جاده نور -محمودآباد در استان مازندران ۴نفر را روانه بیمارستان کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، ساعت ۲۵دقیقه بامداد امروز چهارشنبه ۷اسفندماه تصادف یک دستگاه کامیون با یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ در کیلومتر ۱۰جاده نور-محمودآباد به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات جنعیت هلال احمر اعلام شد.
بنابراین گزارش،یک تیم امداد و نجات جاده ای از نزدیکترین پایگاه به محل تصادف اعزام شد،در این تصادف ۴نفر مصدوم شدند که همه مصدومان توسط نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر به بیمارستان منتقل شدند.
زمین لرزه ای به بزرگی 4.1 دهم در مقیاس امواج درونی زمین، جزیره قشم را لرزاند.2 تیم ارزیاب به کانون زمین لرزه اعزام شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، ساعت 15 و 12 دقیقه امروز سه شنبه 6 اسفندماه زمین لرزه ای به بزرگی 4.1 ریشتر در عمق 9 کیلومتری زمین، جزیره قشم در استان هرمزگان را لرزاند.
بنابراین گزارش، 2 تیم ارزیاب به منظور ارزیابی خسارت های احتمالی به کانون زمین لرزه اعزام شده است.
رئیس سازمان امدادونجات از تمهیدات ویژه جمعیت هلال احمر برای سیلاب احتمالی در لرستان خبر داد و گفت: روز شنبه هشدارهای لازم را گرفتیم که 5 استان چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، خوزستان و لرستان مرکز سیلاب و برف خواهند بود. مشخص شد که در لرستان حساسیت بیشتری وجود دارد. چون سابقه ای در این زمینه هست و پیش بینی ها حتی بارش تا 200میلی متر را هم نشان می داد. به خاطر همین نگاه ویژه ای به استان لرستان کردیم. یعنی علاوه بر تمهیدات معمول برای استان های درگیر، به شکل ویژه ای در لرستان حاضر شدیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان امدادونجات، مرتضی سلیمی ادامه داد: استان همدان را به عنوان استان معین در پلدختر مستقر کردیم که قبل از آنکه اتفاقی بیفتد، استان معین با 50 نیروی عملیاتی وارد صحنه شود و بتواند به مردم یاری رساند. همین برنامه را به همین شکل و بر اساس هشدارهای هواشناسی پیش خواهیم برد.
وی در ادامه توضیح داد: 10 تیم عملیاتی فقط از استان همدان اعزام شده و خود پلدختر هم 30تیم عملیاتی دارد. جُدا از امکانات موجودِ خودِ شهرستان، هزار سبد غذایی هم از استان های دیگر به پلدختر فرستاده ایم.
به گفته رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، بیش از 7هزار سبد هم در استان لرستان داریم. باید توجه داشت که هزینه پیشگیری همواره از مقابله کمتر است. ما برای آنکه مردم هزینه ندهند، از قبل پیشگیری می کنیم. باید بگویم که هیچ مشکلی در روند امدادرسانی در کشور وجود ندارد.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آماده باش کامل نیروهای امدادی هلال احمر در 5 استان ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان خبر داد و اعلام کرد: تقویت و شارژ انبارهای امدادی 5 استان انجام شده است و نمایندگانی از سازمان امداد و نجات به استانهای در معرض سیل اعزام شده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی با اشاره به آماده باش کامل نیروهای امدادی هلال احمر در 5 استان ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان، گفت: بر این اساس تماس تلفنی رئیس سازمان امداد و نجات با مدیران عامل استان ها انجام شده و نیازهای استان ها احصا و تامین شده است.
وی افزود: در جلسه ویدئو کنفرانس با مدیران عامل و معاونین امداد استان های در معرض خطر، اقدامات لازم در صورت بروز سیل اعلام شد.ضمن اینکه هماهنگی های لازم با مرکز پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور انجام شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از اعزام ۵ نفر از نمایندگان این سازمان به ۵ استان در معرض حادثه استان ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان خبر داد و تاکید کرد: تقویت و شارژ انبارهای امدادی استان ها از اقلام زیستی و امدادی، تهیه نقشه شرایط جوی مناطق در معرض آسیب، هماهنگی استقرار بالگرد در ۵ استان در معرض خطر، پیش بینی ۵ فروند بالگرد در استان های معین، تعیین استان های معین اول و دوم برای زمان حادثه ، هماهنگی برای ارسال بسته های غذایی ۷۲ ساعته به استانهای در معرض خطر، تقویت ناوگان خودروهای امدادی کامیونت، وانت کمکدار و آمبولانس و همچنین هماهنگی با فدراسیون قایقرانی برای در اختیار قراردادن قایق ها و افراد متخصص از جمله اقدامات انجام شده برای مواجهه با شرایط جوی پیش بینی شده در ۵ استان کشور است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به ادامه امدادرسانی به مناطق زلزله زده آذربایجان غربی، گفت: تا ساعت 6 صبح امروز سه شنبه 6 اسفندماه 46 روستا ارزیابی شده و 14 هزار و 428 نفر از زلزله زدگان از خدمات اسکان و تغذیه اضطراری برخوردار شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی درباره زمین لرزه آذربایجان غربی، گفت: ساعت 9 و 22 دقیقه روز یکشنبه 4 اسفندماه، زمین لرزه ای با قدرت 5.7 ریشتر در عمق 6 کیلومتری، حوالی قطور در استان آذربایجان غربی را لرزاند که 32 روستا تا شعاع 15کیلومتری با 15هزار و 790 نفر در این منطقه تحت تاثیر زلزله بودند. زمین لرزه دیگری در ساعت 19 و 30 دقیقه مجددا همان منطقه را لرزاند و بیش از 108 مورد زمین لرزه بالای 2.5 ریشتر در این منطقه به ثبت رسید.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اعزام 55 تیم عملیاتی شامل 260 نیروی عملیاتی به منطقه زلزله زده با بکارگیری 74 دستگاه خودروی عملیاتی و یک فروند بالگرد، افزود: براثر وقوع زمین لرزه 109 نفر مصدوم و 76 نفر به مراکز درمانی منتقل شدند. 33 نفر نیز که با آسیب های جزئی مواجه بودند، به صورت سرپایی مداوا شدند.
به گفته وی، یک فروند بالگرد جمعیت هلال احمر با 4 ساعت پرواز موفق به ارزیابی منطقه و انتقال اقلام امدادی و زیستی به مناطق صعب العبور زلزله زده شده است.
سلیمی با اشاره به بهره مندی 14 هزار و 428 نفر از هموطنان زلزله زده از خدمات اسکان و تغذیه اضطراری، تاکید کرد: 3 هزار و 607 دستگاه چادر، 224 تخته پتو و یک هزار و 685 بسته غذایی 72 ساعته میان متاثران از زلزله توزیع شده است.
وی درباره ارزیابی 46 روستا شامل 32 روستا از توابع بخش قطور و 14 روستا از توابع شهرستان سلماس، ادامه داد: به هموطنان ساکن در 26 روستای یوسف آباد، بله جوک، مخین، کوتان آباد، گرناویک، میرر عمرر، نجیرب آبراد، کلرت علیرا، زری، آلمرالو، علری سرورمه، گروگرد، رازی، قره گل، هسته جروک، کفچررین، کلرت سرفلی، تراریمیش، ارالآ آبراد راویان، چالیان، ترس آباد، گیوران، قطور، حبش سفلی و حبش سفلی امدادرسانی شده است.
سلیمی درباره اقلام امدادی و زیستی ارسالی به مناطق متاثر از زلزله استان آذربایجان غربی، گفت: 3 هزار و 550 دستگاه چادر، یکهزار و 820 تخته پتو، 4 هزار و 500 شعله والوور،6 هزار و 300 بسته غذایی ۷۲ ساعته،یک هزار بسته غذایی یک ماهه، 10 هزار قوطی انواع کنسرو، 2 هزار و 500 قوطی حبوبات،2 هزار و 800 کیلوگرم قند و شکر از از سایر استان ها بارگیری و به منطقه قطور ارسال شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر بیان کرد:انبارهای امدادی هلال احمر شهرستان خوی از طریق انبار مرکز استان، شعب ماکو، شوط، چالدران، چایپاره، نقده، مهاباد، اشنویه، پیرانشهر، بوکان، میاندوآب شارژ شده است.انبارهای امدادی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان غربی هم از طریق ارسال اقلام امدادی از سازمان امداد و نجات، هلال احمر استانهای آذربایجان شرقی، مازندران، اردبیل، خراسان شمالی، خراسان رضوی، کرمانشاه و فارس تقویت و شارژ شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به ادامه امدادرسانی به مناطق زلزله زده استان آذربایجان غربی، گفت: تا ساعت 9 صبح امروز دوشنبه 5 اسفندماه 2 هزار و 504 دستگاه چادر و 4 هزار و 230 تخته پتو برای میان متاثران از شعب چالدران، پلدشت، شوط، ماکو و مرکز استان بارگیری و به منطقه قطور ارسال شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی درباره زمین لرزه آذربایجان غربی، گفت: ساعت 9 و 22 دقیقه روز یکشنبه 4 اسفندماه، زمین لرزه ای با قدرت 5.7 در مقیاس امواج درونی در 6 کیلومتری زمین حوالی قطور در استان آذربایجان غربی را لرزاند.32 روستاها تا شعاع 15 کیلومتری وجود دارد و 15 هزار و 790 نفر متاثر از وقوع زمین لرزه هستند. زمین لرزه دیگری در ساعت 9 و 30 دقیقه مجددا همان منطقه را لرزند و بیش از 97 مورد زمین لرزه بالای 2.5 ریشتر در این منطقه به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به مناطق متاثردر استان آذربایجان غربی شهر خوی، بخش های قطور، فیرورق و شهرستان سلماس، افزود:در تعدادی از روستاها حدود 80 باب منزل بر اثر وقوع زمین لرزه دچار ریزش آوار و تخریب شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اعزام 35 تیم عملیاتی به مناطق مختلف به استعداد 177 نفر نیروی عملیاتی، تاکید کرد: براثر وقوع زمین لرزه 109 نفر مصدوم شده و 76 نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.33 نفر نیز که با آسیب های جزئی مواجه بودند، به صورت سرپایی مداوا شدند.
به گفته وی، امداد رسانی به مناطق آسیب دیده از زلزله از صبح روز گذشته آغاز شده است و بیشترین آسیب دیدگی در روستاهای گرناویک، مخین، زری، چالیان، قطور ، گوتان آباد ، حبش و ... بوده است.
سلیمی درباره اقلام امدادی و زیستی ارسالی به مناطق متاثر از زلزله استان آذربایجان غربی، گفت: 2 هزار و 504 دستگاه چادر، 340 تخته موکت، 4 هزار و 230 تخته پتو، 118 شعله والوور،یک هزار و 50 بسته غذایی 72 ساعته، 300 قوطی انواع کنسرو، 60 کیلوگرم پودر لباسشویی،عدس، قند و شکر از هرکدام 60 بسته از شعب چالدران، پلدشت، شوط، ماکو و مرکز استان بارگیری و به منطقه قطور ارسال شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره اقدامات انجام شده از سوی این جمعیت در زلزله آذربایجان غربی، افزود: ارتباط مستمر با مرکز هشدار سریع سازمان هواشناسی، مرکز مدیریت راههای کشور و مرکز هدایت و عملیات بحران وزارت بهداشت، آغاز برنامه پاسخگویی اسکان و تغذیه اضطراری در مناطق آسیب دیده) برنامه توزیع اقلام امدادی) در روستاهای ترس آباد، حبش علیا، حبش سفلی، راویان و چالیان از جمله اقدامات جمعیت هلال احمر از زمان وقوع زمین لره بوده است.
سلیمی اظهارداشت: تاکنون 242 دستگاه چادر، 224 تخته پتو در روستا های میر عمر، کوتان آباد و گرناویک توزیع شده و امروز هم توزیع اقلام امدادی در روستاهای ترس آباد، حبش علیا، حبش سفلی، راویان و چالیان از دقایق ابتدایی صبح آغاز شده است.
25 مرداد